$ Price/Цена


BG    Най-напред следва да се обсъдят подробности около самото сватбено  тържество. Затова е необходима неангажираща  среща с фотографа за уточняване на подробностите около сватбата. Всяка сватба е уникална /фотосесия извън сватбения ден, само ритуал и др./ и предоставените фотографски услуги са според личните предпочитания на младоженците. Подробна оферта може да получите при конкретно запитване чрез контакт формата на сайта. Моля посочете датата на Вашата сватба, подробности около нейното протичане, място  и телефон за връзка.

АНГАЖИМЕНТЪТ ВКЛЮЧВА на цена от 600 лв.:

    1/ Репортажно заснемане на целия /или по желание на клиента, на част/ сватбен ден от един фотограф – от подготовката на булката – грим, прическа – до разрязване на сватбената торта и финалния танц.

2/ Външна фотосесия организирана на подходящо по време и място в самия сватбен ден;

ПОЛУЧАВАТЕ:

    1/ Луксозни DVD с обложки /2 броя DVD в кутийка /с професионално обработените от сватбата снимки – 2 бр. – един за младоженците и по един за кумовете;

Всички  снимки са с основни корекции от RAW  в пълна резолюция и отделно намалени като резолюция за уеб и фейсбук, които са обикновено над 1100 броя за една свабта.

2/ Мултимедийно слайдшоу с най-добрите кадри на музикален фон – подходящ за изпълнение на персонален компютър с операционна система Windows;

3/ Интернет сайт / флаш платфома /  на младоженците със самото медийно шоу;  / вижте в секция Multimedia  на сайта/; Подходящ  за гледане през интернет с лесен достъп за приятели от страната и чужбина. Ставате известни с вашето тържество.  Не заплащате хостинг услуги, изработка на сайт.  Сайтът ви гарантирано ще стои на сървъра за период от  1 год.

4/ Фото албум с изкопирани  на хартия от 100 до 150 избрани кадри от сватбения ден;

Допълнителни: 1/ Дизайн и изработка на  луксозна фотокнига; /различни страници, корица, формат/;  2/Фото сесия извън сватбения ден;  3/ дизайн на фотосайт по избор на младоженците ->  Цените се уточняват допълнително.

Време за получаване на цялостния продукт и изработка на сайта: до 10 работни дни. Няма да чакате месеци за своите снимки. Вашите гости и приятели ще “забравят” събитието.

Обичайно след сватбеното тържество получавате в петък пълния пакет продукти, като предварително непосредствено след сватбения ден по ваше желание е възможно да се изпратят на ел. ви поща няколко снимки за споделяне в социалните мрежи.

Поемат се ангажименти за цялата страна, като разходите за път и евентуално за хотел се уточняват.

Планирайте и резервирайте предварително дати за вашето сватбено тържество, като избягвате това да става в последния момент. Всичко зависи от вас  и от вашите усмивки и настроение!

 

Please fill in all the fields correctly.
An error occurred. Message not sent.
The text you have entered did not match the text on the image. Please try again.
Message sent
Send